Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Vin og Vin Viborg ApS via webshoppen på domænet viborgvinhandel.dk, som ejes af Vin & Vin Viborg ApS.

Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Vin & Vin Viborg ApS som sælger.

På viborgvinhandel.dk kan du handle med VISA, Mastercard og Maestro.

 

Fragt og levering:

Vores normale leveringstid er 3-4 dage, men i langt de fleste tilfælde vil vi kunne levere vinen til dig den næste hverdag. Vinene leveres med PostNord i tidsrummet 08.00 – 16.00. Der kan IKKE aftales levering på fast klokkeslæt eller i et bestemt tidsrum.

 

Bemærk ved levering på privat adresse:

Det er vigtigt at sikre, at fragtmanden kan komme til at aflevere dine vine, så du ikke skal afhente vinene på nærmeste fragtcentral. Vi anbefaler derfor, at du i forbindelse med bestillingen udfylder en alternativ leveringsadresse eller præcist giver besked på, om vinene må stilles på din adresse, selv om ingen træffes hjemme. F.eks i kælderskakt, i garage/carport, hos nabo el. lign. Bemærk dog, at dette sker på eget ansvar. Derfor er levering på alternativ adresse at foretrække, F. eks din arbejdsplads el. lign.

Det fragtgebyr som du betaler ved bestillingen dækker kun én levering, så vær meget omhyggelig med at udfylde afsnittet om levering. Du betaler udelukkende kun vores udgift til Danske Fragtmænd. Bemærk at nedenstående priser udelukkende gælder i Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer.

 

Fragtpriser:

Gratis fragt ved køb af vin, øl og spiritus uanset antal flasker.

Ingen levering på danske ikke-brofaste øer. Ved ønsket levering på ikke-brofaste øer, kontakt da venligst butikkerne pr. telefon for aftale om levering, da yderligere fragtpris vil blive opkrævet. Vi påtager os IKKE at levere til udlandet, Færøerne og Grønland.

 

Afhentning:

Ønsker du at afhente din ordre i Vin & Vin Viborg ApS, bedes du vælge afhentning som leveringsmetode.

 

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt af Vin & Vin Viborg ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Reklamation:

Vin & Vin Viborg ApS yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med “prop” og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer “prop” i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Vin & Vin Viborg ApS som en reklamation, og Vin & Vin Viborg ApS vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang. Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med “prop” m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til Vin & Vin Viborg ApS, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Vin & Vin Viborg ApS.

 

Betaling:

I denne shop kan du bestille dine varer online og betale med VISA, MasterCard, Maestro. Dit kort debiteres først efter afsendelse af varen.

 

Priser:

Alle priser på www.viborgvinhandel.dk - er inkl. moms.

Transaktionsgebyrer tilkommer ved anvendelse af betalingskort.

1,45 % på danske kort

2,75 % på udenlandske kort

 

Fortrydelsesret:

Vin & Vin Viborg ApS yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand, mængde og uåbnet, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Returvarer:

Ved kundens returnering af varer til Vin & Vin Viborg ApS skal dette ske til følgende adresse: Vin & Vin Viborg ApS, Koldingvej 73, 8800 Viborg. Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med Vin & Vin Viborg ApS. Vin & Vin Viborg ApS accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

 

Behandling af personoplysninger (persondatapolitik):

Når du registrerer dig på viborgvinhandel.dk, accepterer du samtidig, at vi gemmer dine oplysninger, så vi kan behandle din ordre korrekt og informere dig, hvis uforudsete problemer med din ordre skulle opstå.

For at du kan indgå aftale med os på viborgvinhandel.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Administrativt samt teknisk support-personale ved viborgvinhandel.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på viborgvinhandel.dk er administrerende direktør Nikolaj Bo Jørgensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle betalinger foregår via en sikker, krypteret forbindelse til vores betalingsgateway ePay. Vi gemmer ikke dine betalingskortoplysninger hos viborgvinhandel.dk.

Du kan altid kontakte viborgvinhandel.dk, såfremt der ønskes yderligere oplysninger om, hvilke data viborgvinhandel.dk bevarer om dig, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret. Det er dit ansvar at medvirke til, at de personlige oplysninger, som viborgvinhandel.dk har registreret om dig, til enhver tid er korrekte, og du skal hurtigst muligt underrette viborgvinhandel.dk, hvis du mener, at viborgvinhandel.dk har registreret forkerte oplysninger om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vin & Vin Viborg ApS via e-mail til viborg@vinogvin.dk.

Oplysninger vedrørende dine ordrer opbevares i 5 år. Herefter slettes oplysningerne automatisk, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for Vin & Vin Viborg ApS, herunder eksempelvis hvis oplysningerne skal benyttes i forbindelse med behandlingen af en anden ordre eller reklamationer.

Oplysninger afgivet til viborgvinhandel.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Årgangsskift og udsolgte vine:

Der tages forhold for udsolgte vine.

 

Kontaktinformation:

Vin & Vin Viborg ApS

Koldingvej 73

8800 Viborg

50 72 61 14

viborg@vinogvin.dk

CVR: 34900965