Øl

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 27

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Stone specialøl sæt
  400,00 DKK

  Dette sæt består af 3 lækre specialøl fra bryggeriet Stone

  Stone 02.02.02 Vertical Epic Ale: Denne øl er kompleks. Fin og fremhævet smag af malt og chokolade kombineret med en belgisk gær og med smag af tropiske frugter og banan med et hint af krydderier, alt dette suppleret med citrusnoter fra en tilsætning af mandarinskal. Rig på vaniliebønner som tilføjer et lækkert modspil til malten & chokoladen, og faktisk forstærker chokoladesmagen. Den har et lækkert finish med tilsat vanilie og karakter af ristet fransk eg.

  Stone 6th Anniversary Porter: Denne øl er klar til at nydes nu eller kan opbevares i flere år. Med alderen og de rigtige kælder temperaturer (12 grader celsius eller lavere) kan det røgede element dale med tiden, hvilket resulterer i en øl, der yderligere fremhæver den søde chokoladesmag.

  Matt's Burning Rosids Imperial Cherrywood-smoked Saison: Denne øl er til ære for Matt Courtright. Belgisk gær med en fed-lignende aroma og banan med et kraftigt af barbecue element. Frugten og krydderierne fra den belgiske gær, som efterfølges af en mere markant "wooded" røg. Dertil har den et saltet finish med et strejf af den eleverede alkohol som giver den præcis den varme i smagen, så den passer perfekt til sommerens barbecue fra grill.

  Vis detaljer
 2. Lervig specialøl sæt (Dåser)
  300,00 DKK

  Dette sæt af special dåseøl består af 6 lækre øl fra bryggeriet Lervig

  Lervig - House Party: Session Ale I Norge har vi lange vintre og korte somre, hvor vi ofte dagdrømmer om at være på en paradis ø. Men oftere fester vi natten lang hos en ven, og her drikker vi House Party. House Party er en lys gylden ale, der har aroma af tropisk citrus fra ananas og mango. Den har en lav bitterhed og en behagelig humlet eftersmag af tropiske frugter.

  Lervig - Perler for svin: Denne IPA er fyldt med Azzaca, Mosaic og Simcoe humle. Den har en meget saftig og frugtrig aroma til at komplementere den komplekse smag. Den omfattende proces med tørhumle og fermentering sikrer, at denne øl har den mest fantastiske saftighed. Smagen er tropisk med toner af mango og litchi og en eftersmag af stenfrugter. Smager godt til: Grillet ananas, honningglaseret kylling, søde chili-rejser og tun. Aroma: Mango, diverse frugter og fyrretræ Smag: Humle, moden frugt, mango og troperne.

  Lervig - Toasted Maple Stout: Toasted Maple Stout er en Imperial Stout brygget med ahornsirup, vanilje, mørk malt og et hint af laktose. Velegnet til pandekager.

  Lervig - Liquid Sex Robot: Liquid Sex Robot er en DIPA (double IPA), som vi har doblet op på humlen med vores favoritter; Mosaic, Citra, Azacca and Ekuanot. Dette hover den en tropisk frugtsmag og en lav bitterhed. Vi kan lige så godt leve i fremtiden, fordi dette er en orgasme i en dåse.

  Lervig - Orange Velvet: Dette er en dobbelt tørhumlet IPA med et strejf af mango, lime og vanilje. Det er en form for Milkshake-øl, hvor en let IPA blev tilsat lidt laktose for at give lidt sødme og derefter tilsat lidt mango, lime og vanilje for at frembringe en juiceagtig smag. Det er en let og velsmagende IPA, som er en smule anderledes end en normal IPA. Aroma: Frisk, humlet og frugtagtig. Smag: Som is med appelsinsmag. Smager godt til: Fedtede burgere, pommes frites og nachos.

  Lervig - Supesonic: Mere end dobbelt humlet citra DIPA Vi elsker saftige IPA'er i disse dage, og det gør vores kunder tilsyneladende også. Vi ønskede at gøre den større, så vi tilføjede en ordentlig portion citra humle - vi inkluderede også simcoe, amerillo og enigma, men hovedhumlen er citra. Vi har gjort det simpelt med hensyn til malte for at gøre denne let drikkelig. Velegnet til grillet ananas, honningglaseret kylling og søde chilirejser.

  Vis detaljer
 3. Tysk mikrobryg sæt
  200,00 DKK

  Dette sæt af specialøl består af 3 fantastiske øl fra bryggeriet Schoppe Bräu Berlin og en lækker øl fra bryggeriet Schneider Weisse Unser.

  Schneider Weisse Unser - Aventinus Tap 6: Dyb og kompleks – for store og afslappende øjeblikke ved ilden. Dark-ruby farvet hvede doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter. Brygget i 2015.

  Schoppe Bräu - Katerfrühstück: Imperial vanilje Stout Morgenmadens champion, der passer på alle former for tømmermænd. I dette bryg, har vi med håndkraft åbnet 200 vaniljestænger og tilføjet dem brygget. Velegnet til kammuslinger og asparges, vaniljeis toppet med kirsebær.

  Schoppe Bräu - Holy Shit Ale: Dobbelt IPA XPAs storebror bid for alle pengene, for dem der ikke kan få nok. Velegnet til bagt fisk, thailandsk karry og citronsorbet.

  Schoppe Bräu - XPA: "Kreuzberg Champagne" Øl med en humlet kompleksitet. Kan nydes med currywurst, sushi og pandekager med kanel og sukker.

  Vis detaljer
 4. Nómada Brewing specialøl sæt
  200,00 DKK

  Dette sæt af specialøl består af 4 fantastiske øl fra bryggeriet Nómada Brewing.

  Nómada Brewing - Petricor: En lys øl med flot hvidt skum. Øllet har aroma af humle, tropisk frugt, grapefrugt og melon, disse aromaer går igen i smagen med noter af græs og afsluttende sødme.

  Nómada Brewing - Revontulet:
  Revontulet betyder nordlys på Finsk. Øllen har en flot rødgylden farve og dufter af spicy hindbær. De røde bær giver en blød og fin tekstur og er en flot afbalanceret sour øl med smag af masser af hindbær.

  Nómada Brewing - Passiflora Sour: Øllet dufter af passionsfrugt og andre tropiske frugter, det går igen i smagen med noter af humle. Smagen afsluttes af en krydderier.

  Nómada Brewing - La Manchurita: Denne øl er let tåget. Denne spændene øl dufter af lime og fermenteret kambucha svamp. Den overrasker i smagen med både syre og salt og noter af træ og røg der giver tequila aroma.

   

  Vis detaljer
 5. Nordisk specialøl sæt
  350,00 DKK

  Dette sæt nordiske specialøl består af 3 super lækre øl fra bryggeriet Nøgne Ø og 3 ligeså fantastiske øl fra bryggeriet Borg Brugghús.

  Nøgne Ø - #100 Hopped Barley Wine: Batch 100 er brygget for at fejre bryggeriet Nøgne Øs øl nr. 100. Farven er mørkebrun og har et behageligt nøddebrunt skum. I næsen er der sødlige nuancer fra malten samtidigt med, at den frugtige humle også er markant til stede. Disse nuancer går igen i smagen, hvor vi også får karakter af karamel, brød og kiks. Det hele afsluttes af en humlebitterhed, der harmonerer fint med de ellers sødlige nuancer. En kraftig øl med 10 procent alkohol, som er perfekt til at nyde foran pejsen.

  Nøgne Ø - #500 Imperial India Pale Ale: I anledningen af Nøgne Øs øl nr. 500 blev denne klassiker født. Øllen har fået et ekstra skud af den new zealandske humletype nelson sauvin, hvilket bidrager til en dejlig og indbydende duft af tropisk frugt. I smagen er der perfekt balance mellem nuancerne af tropisk frugt, humlebitterhed og sødmen fra malten. Alkoholprocenten på 10 er med til at give øllen kompleksitet og raffinement.

  Nøgne Ø - Imperial Stout Strong Dark Ale: Dette er en fyldig “full-bodied” og sort som natten Stout med smag af kaffe, chokolade, lidt læder og mørke helt sorte frugter. Prøv denne med et rigtig mørkt stykke chokolade og Gateau Marcel chokoladekage – det smager sågar fantastisk at hælde over en hjemmerørt vaniljeis. WE LIKE IT – NO WE LOVE IT….

  Borg - Úlfur nr. 3 India Pale Ale: Denne gyldne IPA med kridhvidt skum er den første af denne populære ølstil, der er brygget i Island. Humlen dominerer i både duft og smag med frugtige noter af citrus, grape, harpiks og fyrrenåle. Malten bidrager med tyngde og dybde, og en smule sødme. Det hele afsluttes og afrundes flot af humlebitterhed – som en klassisk IPA.

  Borg - Snorri nr. 10 Íslenskt öl: Ufiltreret, let ”cloudy” ale brygget med islandsk byg og islandsk timian for at ære Snorri Sturlason, lederen hos Borg. En voldsom aroma af timian sammen med den friske frugtige smag giver Snorri en helt særlig karakter.

  Borg - Leifur nr. 32 Nordic Saison: Gylden øl med et fint hvidt skum fra det islandske bryggeri Borg. Duften er spændende med et krydret og frisk præg af knust peber og citrus. Smagen er let, og igen er det den krydrede karakter, der stikker frem. Øllen er derudover brygget med nordisk timian og lyng, som fint supplerer de krydrede nuancer. En spændende nynordisk øl.

  Vis detaljer
 6. Lervig specialøl sæt 2x3 (Dåser)
  299,00 DKK

  Dette sæt specialøl fra bryggeriet Lervig består af 3 forskellige specialøl - Dette sæt indeholder 2 af hver øl.

  Lervig - Coconuts Imperial Stout:Cocosnuts er en imperial stout, brygget med vanilje, ahorn og kokosnød for at skabe en bounty-bar-eksplosion i en øl. Dette er en øl med tonsvis af karakter fra massive mængder chokolade og ristede malte for at komplementere den generøse mængde ristet kokos og afsluttet med en smule vanilje og ahornsirup. Selvfølgelig er dette mere en dessert end en øl, hvorfor ikke?

  Lervig - Saskatoon Cheesecake StoutEn hyldest til bryggeren fra Saskatchewan. David er glad for små velsmagende bær fra sit hjemland, så Lervig lagde dem i en øl. Ikke bare en hvilken som helst øl, men en stor skør stout, som er toppet med sød ostekage. Brygget til dem, der vil have en smagseksplosion med meget mere end hvad en almindelig øl kan tilbyde. Smag af mørk chokolade og vanilje med brændte toner og en sød eftersmag

  Lervig - 3 Bean StoutDenne Bean Stout fra Lervig er en unik og kompleks stout, som er tilsat tonkabønner, vanilje og kakaobønner. Bean Stout er en af Lervig’s mest eftertragtet øl, og er blevet bedømt til Norges bedste øl ifølge ratebeer.com

  Vis detaljer
 7. Uiltje IPA sæt
  225,00 DKK

  Dette sæt IPA består af 6 super lækre øl fra det hollandske bryggeri Uiltje Brewing Company

  Bird of Prey Can: Is it a bird? Is it a Plane? IT IS.... THE BIRD OF PREY! OMG! What a phenomenon already! A supernatural IPA chock-full of citra, chinook and mosaic hops. One of the many beers Uiltje Brewing is so, so proud of. Always fresh, and always super hoppy.

  Dr. Raptor Can: Welcome to the masterclass of Dr. Raptor. Some say he is totally out of control... And they are probably right. This is the playground of Dr. Raptor, and he makes up his own rules! Dr. Raptor's imperial IPA is not your ordinary IPA. It has Uiltje Craft Beer's distinctive IPA hoppy flavors, and yet contains an imperious ABV percentage of 9,2%! Will you let Dr. Raptor's masterpiece enthrall you? Order your cans right here! But due to the beer's explosive character, handle with care!

  Fancy Pants Can: Pancing around like a 1970's pimp, you'll be finding Fancy Pants one hell of a boss! Not just because his fancy pants, but the whole shebang. Sick glasses, a gold plated cane at his hand, and the champagne of the working class hero: A bonedry, champagne like Brut IPA. The 6,5% hoppy goodness has made an entrance in the discoteques of our hearts and will probably never leave.

  Trackdown Can: The Trackdown Juicy Pale Ale is an ideal beer for the hunter of the concrete jungle. The daily predator that requires an alcoholic refreshment at week's end. This Juicy Pale Ale is full of extraordinary flavors withdrawn from the most peculiar fruits. The bitter hops along with the fruity tones make this a beer you want to get acquainted with! Don't hesitate and enjoy boundlessly.

  The Big Fat 5: Cascade Hops, Citra Hops, Chinook Hops, Simcoe Hops and Amarillo Hops are used to make this stunningly strong double IPA. Every single one of these hops are of paramount quality which you can easily spot when drinking the Big Fat 5. All these great ingredients combined and sealed with an ABV percentage of 8%, makes this beer beautiful in so many ways.

  Here Comes the Summit: Some say the real Beatles crosswalk is located in Haarlem, not London. As a capital of Psychedelia, who's to say the Beatles didn't trip in out tiny town? This mischievous myth inspired our little darling brut IPA amped up with dwarf summit hops. Nothing like a strong citrusy-herbal rush to get you through Europe's long cold lonely winters.

   

   

  Vis detaljer
 8. IPA blandet sæt
  250,00 DKK

  Dette IPA sæt består af 6 fantastiske IPA øl fra forskellige bryggerier

  Indholdet kan variere, så du får så friskt et sæt som muligt
  Ønsker du en bestemt IPA kan du sende os en mail på shop@vinogvin-viborg.dk med dit ønske (husk ordrenr.) eller vedlægge en kommentar til ordren, så skal vi gøre hvad vi kan for at imødekomme dette

  Vis detaljer
 9. Porter Stout Sæt
  250,00 DKK

  Dette porter stout sæt består af 6 skønne stout øl fra forskellige bryggerier

  Schoppe Bräu - Katerfrühstück: Imperial vanilje Stout Morgenmadens champion, der passer på alle former for tømmermænd. I dette bryg, har vi med håndkraft åbnet 200 vaniljestænger og tilføjet dem brygget. Velegnet til kammuslinger og asparges, vaniljeis toppet med kirsebær.

  Lervig - Coconuts Imperial Stout:Cocosnuts er en imperial stout, brygget med vanilje, ahorn og kokosnød for at skabe en bounty-bar-eksplosion i en øl. Dette er en øl med tonsvis af karakter fra massive mængder chokolade og ristede malte for at komplementere den generøse mængde ristet kokos og afsluttet med en smule vanilje og ahornsirup. Selvfølgelig er dette mere en dessert end en øl, hvorfor ikke?

  Samuel Smith - Oatmeal Stout: Denne Stout er brygget på hårdt ristet havremalt. Det giver øllet sin helt specielle afrundede smag. Den er ikke bitter som hovedparten af kraftige stout typer.

  Founders - ImperialBrewed with an abundance of malts, this stout is smooth as silk, yet complex and rich in body. Best enjoyed at cellar temperature to allow the notes of chocolate, dark fruit and caramel to soar. Put another log on the fire, sit back and enjoy the moment with this full-bodied and utterly delicious cold weather companion.

  AMA Mora - Imperial Coffee Porter: Hazelnut foam, dense, creamy and persistent. Dark brown color. Mild carbonation, body intense and sustained. Powerful its olfactory intensity and extraordinary olfactory finesse amplified by the special ingredients used: powerful scents of roasted coffee, accompanied by molassed sugar cane. We use a special selection of Pascucci's coffee and the precious Demerara cane sugar from Malawi (one of the most southern African States), that gives Ama Mora an extraordinary aroma. In the mouth cappuccino's flavour, extremely long taste of sweet coffee, roasted notes. In the final subtle notes of vanilla equilibrated with the freshness of liquorice. Aftertaste full of coffee's aroma, roasted malt wrapped in the notes of cool licorice, pleasantly dryness comes from the hops and the roast malt and obviously from the alcohol.

  Firestone Walker - Nitro Merlin: Vores Velvet Merlin oatmeal er kendt som Nitro Merlin Milk Stout - en mundfuld, der virkelig blæser dig omkuld. Den nye ingrediens er laktose, mælkesukker. Når Velvet Merlin brygges med mælkesukker for at skabe Nitro Merlin Milk Stout, svarer effekten til at tilføje fløde til din mørk ristede kaffe. Guiden kommer via \"nitro\", bryggerenavnet til kvælstofgas.

  Vis detaljer
 10. Rogue Chocolate Stout Nitro (0,5L)
  45,00 DKK

  Rogue Chocolate Stout Nitro 5,8% IBU 69 Vi har her tilføjet nitro gas til vores klassiske Chocolate Stout. Tilføjelsen af nitro giver den smagen af hollandsk chokolade, sammen med en glat, cremet chokoladeoplevelse, som du aldrig ønsker skal slutte.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 27

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3