Spiritus

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 25

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Dit billede her
  349,00 DKK

  Design din helt egen og unikke flaske gin. Flasken indeholder Hærvejens Gin - Urkokken (41 % alkohol i en 70 cl. flaske)

  Upload dit billede og evt. skriv en kort tekst og få din helt egen etiket på flasken
  Det er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker gin og fortjener noget helt særligt

  Vis detaljer
 2. Dit billede her
  349,00 DKK

  Design din helt egen og unikke flaske rom. Flasken indeholder Caribe Rom, som har en dejlig kompleks duft af vanilje, karamel og svagt hint af kanel. Den har en god fyldig smag, eftefulgt af en lang og sødmefuld eftersmag (40 % alkohol i en 70 cl. flaske)

  Upload dit billede og evt. skriv en kort tekst og få din helt egen etiket på flasken Det er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker rom og fortjener noget helt særligt

  Vis detaljer
 3. Ron Suave De Panamá - Malteco 10 Years
  225,00 DKK

  Malteco rommen er fra Panama og har samme producent Ron Zacapa. Alene dét gør, at man sætter forventningerne ret højt, inden man trækker proppen op af den aflange, mørke flaske. De høje forventninger bliver heller ikke gjort til skamme, for dette er en yderst spændende og lækker rom.
  Den har en smuk farve med mørke ravgyldne refleksioner. Duften er med noter af vanilje, søde regnskovsblomster og ædle fadtoner. Smagen har en god fedme med hints af vanilje, rørsukkersirup, mælkechokolade, orange, rosin og fudge.

  Vis detaljer
 4. Tequila Sunrise sæt
  299,00 DKK

  Dette Tequila Sunrise sæt består af en flaske Jose cuervo especial tequila, en flaske Monin Grenadine (25cl.) og 4 dåser Sanpellegrino Aranciata

  Vis detaljer
 5. Kung-fu Sæt
  299,00 DKK

  Dette Kung-fu sæt består af en flaske Langley's gin, en flaske Laku shot mixer og 4 flasker Sport-cola

  Vis detaljer
 6. Københavnerstang Sæt
  299,00 DKK

  Dette Københavnerstang sæt består af en flaske Langley's gin, en flaske Monin vanille (25cl.) og 4 flasker Hancock Ananas sodavand

  Vis detaljer
 7. Lervig - Spiked Seltzer Rhubarb
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Rhubarb 4,7 % Spiked Seltzer med smag af raberbar er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 8. Lervig - Spiked Seltzer Original
  40,00 DKK

  Lervig spiked Seltzer original 4,7 % Vil du have noget let og forfriskende? Så har vi den perfekte drink til dig. Det er en fizzy uden fuzz, men hvad er så det? Samme mundføles som mousserende vand. Ligner vand, smager som gin og soda, lugter som gin, føles som regn efter en tørke. Sæt dit eget præg på smagen og mix den med netop dit ønske.

  Vis detaljer
 9. Lervig - Spiked Seltzer Mango
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Mango 4,7 % Spiked Seltzer med smag af mango, er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 10. Lervig - Spiked Seltzer Grapefruit
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Grapefruit 4,7 % Spiked Seltzer med smag af grapefrugt, er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 25

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3