Ready To Drink

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

 1. Lervig - Spiked Seltzer Rhubarb
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Rhubarb 4,7 % Spiked Seltzer med smag af raberbar er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 2. Lervig - Spiked Seltzer Original
  40,00 DKK

  Lervig spiked Seltzer original 4,7 % Vil du have noget let og forfriskende? Så har vi den perfekte drink til dig. Det er en fizzy uden fuzz, men hvad er så det? Samme mundføles som mousserende vand. Ligner vand, smager som gin og soda, lugter som gin, føles som regn efter en tørke. Sæt dit eget præg på smagen og mix den med netop dit ønske.

  Vis detaljer
 3. Lervig - Spiked Seltzer Mango
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Mango 4,7 % Spiked Seltzer med smag af mango, er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 4. Lervig - Spiked Seltzer Grapefruit
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Grapefruit 4,7 % Spiked Seltzer med smag af grapefrugt, er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 5. Lervig - Spiked Seltzer Raspberry Lime
  40,00 DKK

  Spiked Seltzer Raspberry Lime 4,7 % Spiked Seltzer med smag af hindbær og lime, er en forfriskende måde at nyde en drink uden at fylde dig selv med meget mere end filtreret vand. Den bløde karbonisering gør Spiked Seltzer til et forfriskende og glutenfrit alternativ til det eksisterende marked. Lav på kalorier og kulhydrat og indeholder næsten intet sukker - dette er et oplagt valg for de fleste. Spiked eller Hard Seltzers har taget verden med storm. Vi er glade for at præsentere disse, der er produceret i Norge af det bedste vand, der findes i verden!

  Vis detaljer
 6. Mil Gin Spritz Original (250ml)
  40,00 DKK

  Mil Spritz Original 5,9% Mil gin Spritz med tonic og et tvist af grapefrugt. Vores serverings signatur for Mil Mediterranean Irish Potsill Gin er grapefrugt og basilikum. Vi havde et ønske om at integrere den smukke duft og lækre smag i vores Mil Spritz. Så snart du skænkes et glas, bliver du ramt af en øjeblikkelig smuk og frisk grapefrugt citrus, efterfulgt af en duft af urter og enebær. En lækker afrundet smag på ganen, men spækket med noter af grapefrugt, imens sprøde fyrretræs enebær og urter følges pænt ad, sammen med den friske smag af tonic.

  Vis detaljer
 7. Mil Gin Spritz Rosa (250ml)
  40,00 DKK

  Mil Spritz Rosa 5,9% Mil gin Rosa Spritz pink grapefrugt med et tvist af hindbær. Til vores Rosa version af Mil Spritz har vi sammensat vores prisbelønnede Mil Mediterranean Irish Potstill Gin med strejf af grapefrugt og et udbrud af friske hindbær. Når du får et glas Mil Rosa Spritz, vil du øjeblikkeligt blive ramt af en aroma, som vil fortælle dig, at du skal til at nyde en sprød Mil Gin og tonic med et tvist af grapefrugt og hindbær. Grapefrugten og hindbær arbejder perfekt sammen med vores egen unikke, specialfremstillede, forfriskende tonic.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)