Ron Suave De Panamá - Malteco 10 Years

Flere visninger

Ron Suave De Panamá - Malteco 10 Years
225,00 DKK

Lagerstatus: På lagerMalteco rommen er fra Panama og har samme producent Ron Zacapa. Alene dét gør, at man sætter forventningerne ret højt, inden man trækker proppen op af den aflange, mørke flaske. De høje forventninger bliver heller ikke gjort til skamme, for dette er en yderst spændende og lækker rom.
Den har en smuk farve med mørke ravgyldne refleksioner. Duften er med noter af vanilje, søde regnskovsblomster og ædle fadtoner. Smagen har en god fedme med hints af vanilje, rørsukkersirup, mælkechokolade, orange, rosin og fudge.Beskrivelse

Detaljer

Malteco rommen er fra Panama og har samme producent Ron Zacapa. Alene dét gør, at man sætter forventningerne ret højt, inden man trækker proppen op af den aflange, mørke flaske. De høje forventninger bliver heller ikke gjort til skamme, for dette er en yderst spændende og lækker rom.
Den har en smuk farve med mørke ravgyldne refleksioner. Duften er med noter af vanilje, søde regnskovsblomster og ædle fadtoner. Smagen har en god fedme med hints af vanilje, rørsukkersirup, mælkechokolade, orange, rosin og fudge.